Ionizátory Chanson se jednoduše připojí ke kuchyňské baterii a promění Vaší kohoutkovou vodu ve zdraví prospěšnou tekutinu s optimálním pH a ORP (oxidačně redukční potenciál vody). Ionizátor funguje na principu elektrolytického procesu. Srdcem přístroje je elektrolytická ionizační komora s platinovými destičkami. Díky vestavěnému nanofiltru dokáže přístroj zbavit vodu nežádoucích nečistot, chlóru, pesticidů a dalších kontaminantů. Nabízí několik variant nastavení od ,,zásadité vody vhodné ke každodennímu pití, vaření či mytí ovoce a zeleniny, přes filtrovanou vodu s neutrálním pH až po kyselé vody s antibakteriálními,  a dezinfekčními účinky.”

MIRACLE MAX PLUS

Miracle Max Plus je nová vylepšená verze nejkvalitnějšího ionizátoru vody! Instalace je zcela jednoduchá a provoz tohoto ionizátoru je komfortní. Ovládání dotykovým panelem.

Obsahuje 7 velkých platinových desek.

ROYALE

Royale je tím nejlepším co si můžete integrovat do Vaší kuchyňské linky. Vysoký výkon a špičkový design. Nadstandardní kvalita a ušlechtilý materiál baterie, ovládání dotykovým displayem v češtině.

Obsahuje 7 velkých platinových desek.

K modelu Royale nabízíme instalaci zdarma v lokalitách Praha a Střední Čechy.

REVOLUTION

Revolution je prvním opravdovým komerčním ionizátorem vody, s vysokou spolehlivostí a maximálním výkonem. Revolution je vhodný pro školy, wellness, hotely, restaurace a kanceláře.

Obsahuje 9 velkých platinových desek.

Více informací najdete na www.zivavoda.cz . V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte  na telefonním čísle  +420 241 950 430 nebo emailem info@zivavoda.cz.

Líbí se Vám tento článek? Sdílejte ho s přáteli.