Mykóza – plíseň.

Překyselené tělo nabízí ideální prostředí různým choroboplodným plísním. Umožňuje například, aby se plíseň candida albicans, jež sama dodatečně přispívá ke kyselému zatížení těla, usadila a rozmnožila.

Náhlá ztráta sluchu.

Stále častěji trpí lidé náhlou ztrátou sluchu v jednom uchu, zřídka v obou uších. Většinou ji doprovázejí rušivé šumy či tóny nebo i pocity závratě a tlaku. V žádném případě by člověk neměl brát toto postižení na lehkou váhu, nýbrž radši ihned vyhledat odbornou pomoc. Za tyto potíže je odpovědné narušené prokrvování vnitřního ucha, příčinou může být virová infekce, stres, psychická zátěž nebo velký hluk. Především je to však překyselení těla.

Namožené svalstvo.

Takzvané namožení svalu vzniká následkem momentálního, nárazového přísunu kyseliny mléčné, jež se ve svalech tvoří při velké fyzické námaze.

Návaly horka.

Na začátku menopauzy s mnoha změnami s ní spojenými se tělo po určitou dobu snaží spálit přebývající kyseliny takzvanými „návaly horka“ Je to velmi důmyslné opatření, neboť během přechodu odpadá přirozené vylučování kyselin s krví při pravidelné menstruaci a tělo si hledá nový způsob neutralizace.

Pitím ionizované živé vody udržíte v těle acidobazickou rovnováhu, čímž můžete předejít vzniku ,,kyselých” nemocí. Ionizovanou živou vodu si můžete vyrobit pomocí ionizátoru Chanson z Vaší pitné kohoutkové nebo studniční vody.

 

V XIX. díle si povíme o Nehtech, Neplodnosti, Nervové soustavě a Nesoustředěnosti.

 

Zdroj: literatura Pryč s kyselostí – Kurt Tepperwein

Líbí se Vám tento článek? Sdílejte ho s přáteli.