DNA – pakostnice.

Původcem pakostnice je přemíra močoviny v krvi, avšak skutečná příčina tohoto onemocnění je opět v překyselení těla. Neboť při akutním nedostatku zásaditých látek inklinuje kyselina močová k tomu, že se shlukuje do malých krystalků.

Dýchací cesty.

Pokud jsou vaše dýchací cesty často nebo neustále zatěžovány, přecitlivěle reagují na zimu a průvan, jste často nachlazení nebo máte zvětšené mandle, dráždivý kašel nebo stále plný nos, měli byste přezkoušet svůj stav kyselosti.

Ekzémy.

Všechny svědící, zánětlivé změny na kůži, i když jsou alergického původu, vyžadují důsledné odkyselení těla, neboť ve většině případů je to právě přílišná kyselost tělních tekutin, na niž lymfatický a imunitní systém velmi prudce reaguje. Jako následek se objeví ekzémy.

Endokrinní žlázy.

Překyselením může dojít k poruchám v činnosti žláz – všeobecně k snížené produkci a vyměšování a konkrétně u štítné žlázy především k její zvýšené činnosti.

 

Pitím ionizované živé vody udržíte v těle acidobazickou rovnováhu, čímž můžete předejít vzniku ,,kyselých” nemocí. Ionizovanou živou vodu si můžete vyrobit pomocí ionizátoru Chanson z Vaší pitné kohoutkové nebo studniční vody.

 

 

V  XV. díle si povíme o Gastritidě, Hemeroidech, Horečce a Infarktu myokardu.

Zdroj: literatura Pryč s kyselostí – Kurt Tepperwein

Líbí se Vám tento článek? Sdílejte ho s přáteli.